Over Relyim

Over Relyim

Relyim is opgezet door Eric van den Munckhof. Als trotse vader van drie dochters heeft Eric gekozen voor de naam Relyim, een verwijzing naar zijn dochters Renee, Lyan en Imke. Relyim is ontstaan vanuit passie voor racing, vervoersmiddelen, snelle auto’s en vastgoed. Die zaken zitten bij Eric in het bloed. Van jongs af aan was er al die interesse in alles met wielen en snelheid. Met een vader in de touringcarbusiness en (cross)brommers om aan te klussen was Eric helemaal in zijn element.

Niet alleen de interesse voor voertuigen was er, ook de aanleg. Na het succesvol afstuderen aan het IVA (Instituut voor de Autohandel) heeft Eric zijn passie en talent voor auto’s en motors ingezet bij autodealers, de carrosseriebouw voor touringcars en thuis op de zaak, zowel onder als in de touringcar. Vanaf zijn achttiende werd Eric steeds actiever binnen de motorcross. De crossmotor werd een enduro motor, de enduro motor werd een 125 cc schakelkart en de kart werd een BRL Light race auto.  

Jaren heeft Eric zich 100% ingezet voor zijn personenvervoersbedrijf, waar hij van monteur chauffeur naar planning en sales ging en van leidinggevende naar directeur. Ondertussen bleef Eric actief in de motor- en autosport. En alle ervaringen en hobby’s hebben geleid tot Relyim; een bedrijf waarin Eric al zijn energie en plezier in kwijt kan. Van het handelen in en sleutelen aan auto’s tot het ontdekken van de vastgoedwereld en van het racen in racewagens tot het rijden in campers.  

WEBHEADER_Cars_NEW_EDIT_01.00_00_22_05.Still003.jpg