Munckhof Autohandel

Munckhof Autohandel

Eric van den Munckhof is opgegroeid omgeven door taxi’s en touringcars. Niet alleen doordat zijn vader hem op jonge leeftijd al veel leerde over zijn touringcars, maar ook doordat hij na een vooropleiding startte met de opleiding aan het Instituut voor de Autohandel. Na het afronden van deze opleiding heeft Eric bij DAF-dealer Allers in Tegelen gewerkt en na 14 maanden als ASI operator (technicus) in dienst bij de luchtmacht, ging hij aan de slag bij een carrosseriebedrijf in touringcars in België: Jonckheere. Dit werd later VDL Jonckheere Bus & Coach. Hierna heeft Eric 2,5 jaar als monteur in het familiebedrijf gewerkt.

Vervolgens bestuurde Eric 8 jaar de touringcar als touringcarchauffeur door heel Europa. Hij heeft niet alleen een studieachtergrond in de autohandel, maar ook ervaring opgedaan door zelf veel in de autobranche te werken en te ontdekken. 

Het opknappen en verkopen van auto’s is altijd een hobby van Eric geweest. Het werd tijd voor een nieuw avontuur, in de vorm van Munckhof Autohandel. Ben je op zoek naar een sportieve auto? Neem eens een kijkje bij Munckhof Autohandel. Ben je op zoek naar een specifieke auto maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

shutterstock_1333364858.jpg